Onsdag och torsdag

Halloj!
Kommer inte skriva så mkt idag.. Är helt slut i skallen.  Har haft 2 kanon dagar i skolan! Igår hade vi färglära hela dagen. Gick in på färgning och blekning, hur man blandar, när man ska göra vad osv. Va inte lika jobbigt som tidigare teori dagar. Kan lätt bli jobbigt när man sitter ner och pumpas med info i 6 timmar men det va lugnt.
På kvällen så åkte jag och Babe till pappa samt även bror och åt middag. Han åkte till fillipinerna idag så han brukar alltid bjuda på middag innan. Han förtjänar verkligen den här månaden utomlands!

Idag då så hade vi först en demo,rakpermanent, på förmiddagen. Cold smooth som håller i ca 2-4 månader. Det var väldigt intressant och såg ganska så lätt ut så det ser jag fram emot att pröva :)
Efter lunch så hade vi eget schema där vi hade fått välja bland några alternativ vad vi ville göra. Valde slinghätta och folieslingor eftersom jag missade det i lördags. Kan säga att det var mkt intressant! Är JÄTTE nöjd med folieslingorna även om man bara la på balsam och inte färg/blekning. Får jag bara öva lite till så blir jag snart expert på det :)

Efter skolan så kom jag hem och stekte pannkakor med min underbara sambo.
Väldigt tråkigt inlägg kanske men är svin trött.. Blir att hoppa in i duschen och vänta på att sebbe kommer hem ifrån sin sena träning.

Imorrn blir det färga ögonfransar och bryn :D

Tjooohooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0